VOIP telefonie
is bellen
via internet

Een techniek die kosten bespaart, veel meer mogelijkheden biedt en zorgt voor een betere bereikbaarheid van uw organisatie. Bellen via VOIP is bellen voor een vast bedrag per maand, inclusief de gesprekskosten.

Direct afspraak maken

Telefooncentrale

Voor VOIP heeft u eigenlijk alleen een bestaande of nieuwe internetverbinding nodig. Werden de telefoongesprekken voorheen via een telefooncentrale in uw bedrijf doorgezet naar de ontvanger, nu wordt alles centraal via een telefooncentrale op een datacenter geregeld.

Extra functionaliteiten

Net als met een gewone telefooncentrale biedt ook VOIP telefonie allerlei extra functionaliteiten. Zo kunt u een telefoniste op het datacenter inschakelen, bepalen of standaard wel of niet doorgeschakeld moet worden naar een mobiel nummer en nog veel meer.

Vaste telefoonkosten

Natuurlijk wilt u duidelijk inzicht hebben in de maandelijkse telefoonkosten. En wellicht wilt u dat zelfs weten per medewerker. Daarom kunt u met VOIP telefonie kiezen voor de mogelijkheid om onbeperkt te bellen naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland voor een vast bedrag per maand per medewerker. Zodat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan.

Installatie, beheer en onderhoud

VOIP telefonie betekent dat een extern datacenter ingericht moet worden voor uw telefooncentrale, dat de internetverbinding betrouwbaar is en voldoende capaciteit biedt. Wij helpen u daarbij en zorgen dat het allemaal voor u geregeld wordt. Evenals het beheer dat na de installatie zo nu en dan nodig is, het verzorgen van het onderhoud, de upgrades en natuurlijk regelmatige back-ups.

Voordelen van VOIP telefonie

De voordelen van VOIP telefonie zijn divers zoals onder meer:

  • Structurele kostenbesparing
  • Hoger gebruiksgemak dan met een gewone telefooncentrale
  • Veel mogelijkheden om op wens in te stellen
  • Verbeterde bereikbaarheid
  • Beheer uit te besteden of zelf te regelen via uw tablet
  • Bellen voor een vast bedrag per maand, inclusief de gesprekskosten
img

VOIP telefonie, ook voor uw bedrijf?

Wilt u weten wat bellen via internet uw bedrijf kan opleveren? Vraag ons dan eens voor meer informatie over VOIP telefonie. We vertellen u er graag alles over.

img Advies gesprek maken