Optimaal gebruiksgemak is de standaard

Mobiele telefonie is inmiddels al veel meer dan alleen maar bellen. Altijd en overal bereikbaar zijn en toegang hebben tot het bedrijfsnetwerk, werken op bestanden en in contact blijven met collega’s. Het kan met mobiele telefonie.

Direct afspraak maken

Eén factuur

Optimaal gebruiksgemak is de standaard. En dat geldt ook voor onze dienstverlening.

Heeft u al uw ICT en cloud-diensten via B.E.C. ICT Diensten geregeld? Dan is het wel zo makkelijk om ook de mobiele telefonie via ons te laten verlopen. U heeft dan een aanspreekpunt voor al uw mobiele en ICT-diensten en krijgt voor alles één overzichtelijke factuur.

Beste aanbod

Wij zoeken voor u naar het scherpste aanbod dat past bij uw gebruiksprofiel zodat u slim en voordelig mobiel kunt bellen en internetten. Daarbij kijken we voor u niet alleen naar het abonnement maar ook naar de mogelijkheden in toestelkeuze. De beste opties selecteren we zodat u daaruit een definitieve keuze kunt maken. Zo wordt mobiel gemak voor u ook nog eens heel voordelig!

Vaste en mobiele telefonie geïntegreerd

Als ondernemer wilt u zowel via kantoor als uw mobiel bereikbaar zijn. Daarom bieden wij ook Vast-Mobiel Integratie aan; een service waarbij uw mobiele telefoonabonnement met het vaste toestel op kantoor wordt geïntegreerd.

Lees verder
img

Wilt u ook optimaal gebruiksgemak?

Kiest u ook voor optimaal gebruiksgemak? Dan regelen wij graag de mobiele telefonie ook voor u.
Wilt u daar meer over weten? Vraag het ons gerust.

Bel 0512 360 742