Internetverbindingen
Waar je op kunt vertrouwen

Een betrouwbare, veilige internetverbinding is onmisbaar, zeker in een zakelijke omgeving. B.E.C. ICT Diensten levert via Glasvezel, Straalverbindingen, Satelliet en xDSL betrouwbare internetverbindingen zodat onnodige down-time voor uw bedrijf wordt voorkomen.

Direct afspraak maken

Glasvezel voor bedrijven

Heeft u glasvezel dan is een razendsnelle internetverbinding absoluut mogelijk. Glasvezel biedt bedrijven de mogelijkheid om alle diensten over dezelfde internetverbinding te laten lopen zonder dat dit ten koste gaat van de snelheid of de mogelijkheid tot up- en downloaden. Het is dus eenvoudiger, sneller en u bent beter bereikbaar. Wilt u een glasvezelverbinding voor uw bedrijf dan kunnen wij dat voor u regelen en u de benodigde ondersteuning bieden.

ADSL/VDSL

Heeft u (nog) geen glasvezel bij uw bedrijf, dan is een snelle internetverbinding ook nog steeds mogelijk, met ADSL en VDSL. De informatie die u dan online verstuurt gaat via een telefoonverbinding. De snelheid is lager dan bij glasvezel en afhankelijk van meerdere factoren. Toch kan ook uw bedrijf een betrouwbare en veilige internetverbinding via ADSL en VDSL krijgen. Wij bespreken graag daarvoor met u de situatie van uw bedrijf zodat we u een optimaal advies kunnen geven.

Internet via glasvezel of koper

B.E.C. ICT Diensten is partner van KPN en RoutIT voor internetverbindingen via glasvezel en koper. In ons aanbod aan bedrijven maken wij dan ook gebruik van hun technische faciliteiten en ondersteuning. Gecombineerd met onze eigen snelle service en persoonlijke aanpak bent u dus verzekerd van een optimale dienstverlening!

Internet via Straalverbinding of Satelliet

Woont u in het buitengebied en heeft u langzaam internet? Wij hebben de oplossing met gemeenschappelijk of individueel snel internet met aanvoer op de door u gewenste locatie.
Met snel internet op het platteland hebben wij heel veel ervaring. Vanaf diverse locaties in voornamelijk Noord Nederland kunnen wij internetverbindingen verzorgen.
Aanleg en beheer van glasvezel behoort steeds meer tot de core bussines van ons.

Wij hebben altijd een oplossing.

Ideaal voor onder andere:

  • Dorpen
  • Woonwijken
  • Bedrijven
  • Bedrijventerrein
  • Campings
  • Jachthavens
img

Meer weten over zakelijke en veilige internetverbindingen?

We bekijken dan wat voor uw bedrijf mogelijk is en geven u persoonlijk advies in deze complexe materie.

img Afspraak maken