Een goed functionerend
IT-netwerk voor
bedrijven

Een goed netwerkbeheer bespaart kosten en garandeert de continuïteit van uw bedrijf. Maar dan moet dat netwerk wel goed ingericht zijn en goed onderhouden worden. Besteedt daarom, net als vele MKB’ers, het ICT-beheer uit.

Kies voor stabiliteit

Systeembeheerder op afstand

Op afstand (managed services) beheren wij uw netwerk zodat het goed blijft functioneren en in geval van nood er direct iemand klaar staat om de problemen op te lossen. Met deze services heeft u geen eigen systeembeheerder of een hele IT-afdeling in uw bedrijf meer nodig. Wij nemen het allemaal voor u uit handen.

Remote beheer

Via remote beheer, het beheren, controleren en bewaken van uw netwerk op afstand, laten wij uw systemen optimaal functioneren en lossen we storingen snel en doeltreffend op, vaak al voordat u merkt dat er iets aan de hand is. En als het nodig is komen we bij u op de zaak. Voor een aanpassing of om een probleem op te lossen.

Continuïteit in netwerk en systemen

Voor een ongestoord bedrijfsproces heeft u continuïteit in uw netwerk en systemen nodig. Snelheid, betrouwbaarheid en veiligheid staan daarom centraal.
Wij bieden daarvoor verschillende producten aan die we op maat inrichten, geheel afgestemd op de wensen en mogelijkheden van uw bedrijf.

img

Acuut netwerkprobleem? Of eens kennismaken?

Wilt u geen tijd kwijt zijn aan het regelen van uw netwerk en systemen? Dan doen wij dat graag voor u! Neem vrijblijvend contact op.
Of als u een acuut netwerkprobleem heeft.

img Wij staan voor u klaar