Tango Multitouch
Software

De meest intuïtieve software applicatie voor multitouch screens ter wereld. Vereenvoudig het gebruik van interactieve schermen

Direct afspraak maken

Tango Multitouch

Tango Multitouch revolutioneert de manier waarop interactieve touchscreens gebruikt worden binnen educatie en kantooromgevingen. Met Tango multitouch software verandert u uw interactieve touchscreen in een krachtige, altijd up to date en gebruiksvriendelijke leer en presentatie oplossing. Het biedt u de mogelijkheid om dynamische lessen, presentaties en activiteiten te bouwen in slechts een paar minuten tijd. U zult verbaasd zijn over de gebruiksvriendelijkheid van de software. Het stelt u in staat de software te gebruiken op de manier zoals u dat wenst. Of u nu lessen / presentaties ruim van te voren maakt of dat u dit ter plekke doet, het is mogelijk met Tango Multitouch Software.

Multi platform

Tango Multitouch Software is multi platform en werkt daardoor perfect op Windows en Mac OS. Daarnaast kunt u Tango Multitouch draadloos verbinden met allerlei mobiele devices zoals Ipad’s, Android tablets en andere pc’s of Laptops. De Tango Multitouch app maakt het mogelijk om real-time uw scherm te delen op de aangesloten Ipad’s. Tevens kunt u middels de app samen werken aan bestanden en over en weer bestanden delen.

Eventueel kunt u een trial versie van de software downloaden. Hiermee kunt u de software geheel vrijblijvend 30 dagen proberen.

Tango Teach

Tango Software is ontworpen om het gebruik van digitale onderwijsmiddelen in het klaslokaal te vereenvoudigen. Het staat garant voor gemakkelijk verzamelen, integreren en opslaan van uw media voor soepel gebruik tijdens de les. Lessen en presentaties maken is eenvoudig. U versleept lokale leermiddelen zoals afbeeldingen, foto‘s, video‘s, audiobestanden en PDF documenten of PowerPoint-presentaties naar de Tango-omgeving, waar u uw mediaverzameling opslaat.

Online-content zoals websites kan vanuit Tango worden gekoppeld en media zoals afbeeldingen en YouTube-filmpjes kunnen worden opgezocht en afgespeeld in de Tango-omgeving. Leselementen kunnen worden gerangschikt, verplaatst en geroteerd via de bekende aanraakgebaren en via één aanraking kunnen video‘s op het volledige scherm worden afgespeeld. Tango is geoptimaliseerd voor gebruik met touch-oplossingen. Dat betekent: geen lastige knoppen, toolbars of mini-menu‘s.

Tango Teach Friesland

Perfect koppelbaar

Voor een snelle toegang tot content gebruikt u gewoon de bekende Tango interface, net zoals bij een tablet, smartphone of een ander mobiel apparaat met touchscreen. Tango Software is perfect koppelbaar. U sluit er gemakkelijk mobiele apparaten op aan: iPads, Android tablets, smartphones of zelfs laptops en netbooks. Deel de Tango omgeving, of zelfs andere applicaties, met mobiele apparaten. De Tango Multitouch app maakt het mogelijk om real-time uw scherm te delen op de aangesloten Ipad’s. Tevens kunt u middels de app samen werken aan bestanden en over en weer bestanden delen.

Tango Multitouch Software is multi platform en werkt daardoor perfect op Windows en Mac OS.

Tijd voor een nieuw systeem; Tango Sport

In het hedendaagse voetbal worden elektronische en digitale ondersteuning steeds belangrijker. Voetbalorganisaties maken intensiever gebruik van video-analyses en software-oplossingen.

Revolutionair is het nieuwe Tango Sports, de krachtigste en meest gebruiksvriendelijke coachings-software ter wereld, speciaal ontwikkeld voor coaching en (video)-analyse in de voetbalsport.

In combinatie met een multitouch interactief scherm, levert Tango Sports:

  • Een digitaal whiteboard
  • een voetbal widget (voor opstellingen/systemen)
  • een drag & drop optie voor videobeelden
  • annotaties op het scherm
  • eenvoudige frame captures
  • vertraagd- of versneld afspelen en inzoomen

Met Tango Sports kan de kwaliteit van de coaching en tactische besprekingen aanmerkelijk worden verbeterd door data en beelden eenvoudig en snel op digitale en interactieve wijze te gebruiken.

  • meer aandacht, betrokkenheid en impact bij spelers
  • meer effectiviteit bij training en coaching
  • betere prestaties en resultaten

Tango Elite

Tango Elite is ontworpen om het gebruik van e-Screens in een vergaderzaal te vereenvoudigen. Het staat garant voor gemakkelijk verzamelen en opslaan van uw media voor soepel gebruik tijdens de meeting. Presentaties maken is eenvoudig. U versleept lokale bestanden zoals afbeeldingen, foto‘s, video‘s,audio bestanden en PDF‘jes of PowerPoint-presentaties naar de Tango-omgeving, waar u uw mediaverzameling opslaat.

De presentatie openen gaat via eenvoudige navigatie met behulp van de bekende menu‘s; even aanraken is voldoende. Online-content zoals websites kan vanuit Tango worden gekoppeld en media zoals YouTube-filmpjes kunnen worden opgezocht en afgespeeld in de Tango-omgeving. Objecten kunnen worden gerangschikt, verplaatst en geroteerd via de bekende aanraakgebaren en via één aanraking kunnen video‘s op het volledige scherm worden afgespeeld. Tango Elite is geoptimaliseerd voor gebruik met touch-oplossingen (e-Screen/e-Board Touch). Dat betekent geen lastige knoppen, toolbars of mini-menu‘s. Voor een snelle toegang tot content gebruikt u gewoon de bekende Tango Teach interface, net zoals bij een tablet, smartphone of een ander mobiel apparaat met touchscreen. Met deze software maakt u volop gebruik van de mogelijkheden van uw Legamaster hardware-oplossing.

Interactief en aantrekkelijk

Tango Elite is perfect koppelbaar. U sluit er gemakkelijk mobiele apparaten op aan: iPads, Android tablets, smartphones of zelfs laptops en netbooks. Verspreid de Tango Teach omgeving, of zelfs andere applicaties, naar mobiele apparaten; zo betrekt u uw publiek erbij en verslapt de aandacht niet.

Snel en gemakkelijk presentaties samenstellen. Gelijktijdige weergave van verschillende bestanden waaronder video‘s, media en bestanden. Directe toegang tot Google en YouTube vanuit Tango Elite. U versleept uw bestanden gemakkelijk naar de Tango Elite omgeving.

Automatische herhaling voor video- en audiobestanden. Automatische opslag om de 30 seconden. Heldere, gemakkelijke en responsieve navigatie. Tekengereedschappen: vormen,pen, kwast en tekst. Verbinden en Samenwerken.

U kunt samenwerken met maximaal 32 mobiele apparaten, ongeacht het merk.

Direct afspraak maken

Tango Safety

Tango Safety is een softwareapplicatie welke speciaal ontworpen is voor trainingen en simulatie doeleinden.

De uitgebreide database maakt het mogelijk om vrijwel elk realistisch scenario na te bootsen. Met de unieke database kunnen lessen en instructies gemaakt worden in slechts enkele minuten. Hierdoor kunt u snel inspelen op actuele situaties maar ook het voorbereiden van specifieke scenario’s behoort tot de mogelijkheden.

img

Meer weten of Tango Multitouch Software?

In een persoonlijk gesprek adviseren wij u graag over de mogelijkheden, hierna kunt u het 30 dagen vrijblijvend gebruiken.

img Afspraak maken