Cloud
Services MKB
oplossingen

Werken in de cloud klinkt revolutionair, maar dat is het allang niet meer. Al jaren gebruiken we Gmail, Hotmail en MSN. De technologie is op hetzelfde principe gebaseerd, maar de nieuwe breedbandverbindingen maken het nu mogelijk om ook diensten en software via de cloud te gebruiken. En dat is heel interessant voor bedrijven zoals het mkb.

Direct afspraak maken

Snelle en veilige
internetverbindingen

Het nieuwe werken, altijd en overal online gaan en continu bereikbaar zijn is de standaard. Net als dat we het heel normaal vinden dat we ook overal onze e-mail kunnen checken, beantwoorden, afspraken inplannen en bestanden met elkaar delen of zelf bewerken. En dat is het ook. Met cloudservices die via snelle en beveiligde internetverbindingen uw data toegankelijk maken vanuit solide datacentra in Nederland.

Passende cloudoplossing
voor uw bedrijf

Natuurlijk is niet elke cloudoplossing geschikt voor uw bedrijf of uw wensen. Maar met het huidige aanbod, de mogelijkheden van de techniek en onze kennis kunnen wij u wel een oplossing adviseren die het beste is voor uw bedrijf. Een die rendeert omdat het effectief is, efficiënt en kostenbesparend. Zo zijn de kosten bij onze cloudoplossingen altijd vooraf bekend. Regelen wij dat u in de cloud kunt werken dan heeft u dus geen verrassingen meer, behalve dan misschien de service die wij leveren en de snelheid en gemak die u zult ervaren.

img

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om met uw bedrijf en medewerkers veilig en snel online te werken?

img Vrijblijvende afspraak